Četvrtak, 20 Siječanj 2022
slika6.png
 
Naslovnica arrow Intervencije arrow Dva požara na otvorenom

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Dva požara na otvorenom
Četvrtak, 08 Listopad 2009
zona Vatrogasci ne pitaju jel' radni ili neradni dan, već odmah uskaču u pomoć. Tako su i kneginečki vatrogasci na Dan neovisnosti 08. listopada intervenirali dva puta na zvuk sirene popodne u 16:11 sati. Prva intervencija bila je u Gor. Knegincu na zemljištu pokraj skladišta "Meteor", a druga je bila požar suhe trave u Poduzetničkoj zoni Kneginec...


meteor U prvoj intervenciji, zbog nepažnje vlasnika prilikom spaljivanja kukuruzovine došlo je do širena vatre na susjedne parcele, koja je zaprijetila još neobranom kukuruzu. Brzom intervencijom pripadnika DVD-a Donji Kneginec i DVD-a Kneginec Gornji požar je lokaliziran naprtnjačama i metlanicama te je spriječeno zapaljenje susjednog kukuruza. Požar se dogodio u mjestu Gornji Kneginec u ulici Ante Starčevića na zemljištu pokraj skladišta tvrtke "Meteor". Postrojba DVD-a Donji Kneginec na intervenciji je sudjelovala sa pet (5) vatrogasaca.

zona No, to nije bilo sve za taj dan. Nakon povratka u spremište, u 16:47h dobili smo dojavu od glavnog zapovjednika VZO Gornji Kneginec za novi požar suhe trave u Donjem Knegincu na sjeveroistočnom području Poduzetničke zone Kneginec. Naša postrojba ponovo u sastavu pet (5) članova izlazi na mjesto događaja te pomaže DVD-u Kneginec Gornji lokalizirati požar, koji je zahvatio ogromnu površinu suhe trave. Nakon jednog sata borbe s vatrom požar je zaustavljen vatrogasnim naprtnjačama i metlanicama.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Listopad 2009 )
 

Top!