Subota, 04 Veljača 2023
slika5.png
 
Naslovnica arrow Općenito

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Vijesti općenito
9. mjesto na 8. državnom natjecanju vatrogasaca RH
Nedjelja, 26 Rujan 2021
ZG utrka Rezultati 8. državnog natjecanja vatrogasaca RH održanog na stadionu Sloboda u Varaždinu 26.09.2021. godine - DVD Donji Kneginec u kategoriji "muški A" - osvojili 9. mjesto od 49 ekipa. Iskrene čestitke našoj muškoj A ekipi koja je u najjačoj kategoriji "Muški A" osvojila plasman u top 10 najboljih vatrogasnih ekipa Republike Hrvatske, te su tako ušli u kategoriju zlatnih medalja.
Opširnije...
 
37. Kup Posavine u Desnom Trebarjevu
Četvrtak, 02 Rujan 2021
ZG utrka U subotu 28. kolovoza 2021. nakon gotovo dvije godine stanke naša muška A ekipa-1 nastupila je na vatrogasnom natjecanju "37. Kup Posavine" u Desnom Trebarjevu. Na natjecanju je nastupilo ukupno 30 odjeljenja, a naša je ekipa uz manje pogreške osvojila 4. mjesto od 11 muških A ekipa.
Opširnije...
 
3. Zagrebačka vatrogasna utrka od 5km
Nedjelja, 18 Srpanj 2021
ZG utrka Jučer su naši članovi sudjelovali na 3. Zagrebačkoj vatrogasnoj utrci od 5km 🏃‍♂️🏃‍♀️, koja je održana u sklopu Noćne 10ke i polumaratona Zagreb na Jarunu. Zadovoljni smo i ponosni s ostvarenim rezultatima te im svima još jednom čestitamo
Opširnije...
 
Održana 73. izborno-izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Donji Kneginec
Subota, 09 Oľujak 2013
skupstina.jpg U subotu, 09. ožujka u prostorijama Društvenog doma u Donjem Knegincu, održana je 73. redovna izborno-izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Donji Kneginec. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne sve nazočne pozdravio je predsjednik društva Damir Vuk, a zatim je odana počast preminulim i poginulim hrvatskim vatrogascima te braniteljima Domovinskog rata.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 7 od 17

Top!