Ponedjeljak, 29 Studeni 2021
slika4.png
 
Naslovnica arrow Općenito

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Vijesti općenito
Tjelesne aktivnosti i tokom zime
Petak, 11 Prosinac 2009
nogomet Dolaskom hladnijih dana većina aktivnosti u našem vatrogasnom svijetu lagano se smanjuje, a sve se svodi uglavnom na rad u zatvorenim prostorima vatrogasnog doma. Kako bi u nedostatku gibanja čitave zime zadržali formu i ostali fit, ove godine odlučili smo jednom tjedno održavati i nogometne treninge u sportskoj dvorani ...
Opširnije...
 
Helikoptersko osposobljavanje
Subota, 09 Svibanj 2009
slika U organizaciji Vatrogasne zajednice Varaždinske županije i Državne uprave za zaštitu i spašavanje na Sportskom aerodromu u Varaždinu, u subotu 09.05.2009. godine završeno je osposobljavanje za helikoptersko desantiranje i prijevoz vatrogasaca. Osposobljavanje je provedeno u tri dijela: teorijska obuka, provjera motoričkih sposobnosti i praktična obuka.
Opširnije...
 
Obilježen dan sv. Florijana
Ponedjeljak, 04 Svibanj 2009
florijanovo Kao i svake godine naš je DVD uz preostala Društva u Vatrogasnoj zajednici općine Gornji Kneginec obilježio dan zaštitnika vatrogasaca - dan sv. Florijana. Proslava se održala na dan sv. Florijana u ponedjeljak 04.05.2009. god. s početkom u 17:00 sati kada je krenuo svečani mimohod vatrogasaca i vozila do kapelice u Turčinu na svetu misu.
Opširnije...
 
Izborna sjednica Skupštine
Subota, 07 Oľujak 2009
izborna Kao i sva Društva diljem Lijepe nam naše, tako je i naše malo Vatrogasno društvo održalo svoju izvještajnu godišnju sjednicu Skupštine (07.03.2009.), koja je ove godine imala izborni karakter. Naime, svake četvrte godine održava se izborna sjednica kada se na novo bira rukovodstvo, budući da svim dužnosnicima mandat traje ograničeno četiri godine.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 8 - 14 od 14

Top!