Četvrtak, 20 Siječanj 2022
slika3.png
 
Naslovnica arrow Općenito arrow Tjelesne aktivnosti i tokom zime

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
Gostiju online: 1
zovite93
znakovi-baner
Tjelesne aktivnosti i tokom zime
Petak, 11 Prosinac 2009
nogomet Dolaskom hladnijih dana većina aktivnosti u našem vatrogasnom svijetu lagano se smanjuje, a sve se svodi uglavnom na rad u zatvorenim prostorima vatrogasnog doma. Kako bi u nedostatku gibanja čitave zime zadržali formu i ostali fit, ove godine odlučili smo jednom tjedno održavati i nogometne treninge u sportskoj dvorani ...

Svakog petka u terminu od 16:00 do 17:30 u sportskoj dvorani Osnovne škole Kneginec vatrogasna ekipa brusi formu u malom nogometu, a koliko im dobro ide, najbolje znaju oni prisutni. Jedno je sigurno, forma je na visokom nivou, a jedina zamjerka je nešto raniji termin, pa su određeni članovi spriječeni sudjelovati u ovom sportskom razgibavanju. No, i ovo je veliki napredak u odnosu na prijašnje godine, kada se kompletna vatrogasna družina kroz cijelu zimu itekako "ulijenila". Pa kad je u proljeće trebalo pod vedrim nebom krenuti u vatrogasne treninge, trebalo je puno vremena dok se je ulovio pravi ritam.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Petak, 25 Prosinac 2009 )
 

Top!