Četvrtak, 20 Siječanj 2022
slika3.png
 
Naslovnica arrow Intervencije arrow Požar autobusa u Turčinu

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Požar autobusa u Turčinu
Srijeda, 23 Rujan 2009
autobus U 12 sati i 23 minute zaprimili smo dojavu putem elektro motorne sirene u Gornjem Knegincu, radilo se o požaru autobusa na lokaciji u Turčinu u Kolodvorskoj ulici pokraj ambulante. Postrojba DVD-a Donji Kneginec brzo je reagirala te kombi vozilom napustila svoje spremište u 12:27h te na lice mjesta stigla u 12:30 s pet vatrogasaca.


23.09.2009. - po dolasku na mjesto događaja saznali smo da je oko 12.15 sati došlo do zapaljenja autobusa u vlasništvu poduzeća „Autobusni promet“. Požar je djelomično lokaliziran od strane vozača autobusa sa dva „S“ aparata, a u potpunosti je lokaliziran po pripadnicima DVD-a Gornji Kneginec, Donji Kneginec i Turčin. Materijalna šteta cijeni se na oko 2 000 kuna. Kasnijim očevidom uvrđeno je da je do požara je došlo prilikom vožnje zbog kvara na električnoj instalaciji u motornom prostoru autobusa uslijed čega je došlo do zapaljenja instalacija na električnom vodiču, nakon čega se požar proširio na gumene i plastične dijelove u motornom prostoru.

Na intervenciju su izašli i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina, no nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Listopad 2009 )
 

Top!