Četvrtak, 23 Oľujak 2023
slika9.png
 
Naslovnica arrow Intervencije

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Vijesti vezane uz intervencije
Ispumpavanje na ciglani
Četvrtak, 02 Travanj 2009
ciglana Operativne aktivnosti ove godine započele su vrlo rano. Prvu "intervenciju" imali smo u veljači, a u travnju 02.04. po drugi puta smo obavljali ispumpavanje vode na ciglani LEIER LEITL u Turčinu. Naših nekoliko operativnih članova uspješno je obavilo ova dva zadatka uz pomoć naše prijenosne pumpe Magirus, koja iako stara još dobro služi.
Opširnije...
 
Pregled intervencija 2008. godine
Subota, 06 Prosinac 2008
mister Slijedi pregled intervencija u kojima je sudjelovala interv. vatrogasna postrojba DVD-a Donji Kneginec u 2008. godini. U pravilu naša ekipa je služila kao podrška i pripomoć centralnom DVD-u Kneginec Gornji. U par navrata na one teže intervencije pridružili su nam se i profesionalci iz Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina, što se posebno odnosi na požar u Mister X-u.
Opširnije...
 
Statistika intervencija (2003.-2007.)
Utorak, 25 Studeni 2008
poplava Statistički pregled izvršenih intervencija naše vatrogasne postrojbe DVD-a Donji Kneginec u razdoblju od 2003. do 2007. godine. U ovom popisu obuhvaćeni su svi izlasci potpuno opremljene vatrogasne postrojbe na znak uzbune dane preko elektromotorne sirene DVD-a Kneginec Gornji. U svim intervencijama naš DVD sudjelovao je kao pripomoć centralnoj vatrogasnoj postrojbi naše Općine, dakle DVD-u Kneginec Gornji (vrsta B).
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 15 - 17 od 17

Top!