Utorak, 30 Studeni 2021
slika4.png
 
Naslovnica arrow Općenito

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
Gostiju online: 1
zovite93
znakovi-baner
Vijesti općenito
Održana 73. izborno-izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Donji Kneginec
Subota, 09 Oľujak 2013
skupstina.jpg U subotu, 09. ožujka u prostorijama Društvenog doma u Donjem Knegincu, održana je 73. redovna izborno-izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Donji Kneginec. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne sve nazočne pozdravio je predsjednik društva Damir Vuk, a zatim je odana počast preminulim i poginulim hrvatskim vatrogascima te braniteljima Domovinskog rata.
Opširnije...
 
Pregled 2012. godine - ukratko
Utorak, 25 Prosinac 2012
radovi Iako je kalendarska godina vatrogasnog društva svake godine ispunjena mnoštvom ponavljajućih aktivnosti koje se moraju provoditi kako bi vatrogasno društvo opravdalo svoje postojanje, stalno se javlja poneki događaj koji zauzima centralno mjesto u radu. Prijašnjih godina to je bilo npr. omasovljavanje društva, kupnja novog vozila, obilježavanje 70. obljetnice, županijsko natjecanje, nabava vatrogasne opreme, no ovog puta centralni događaj bio je priprema i nastup muške A ekipe-1 na VI. državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske u Zadru 29. rujna.
Opširnije...
 
Održana 71. izvještajna Skupština
Subota, 19 Veljača 2011
skupstina Dobrovoljno vatrogasno društvo Donji Kneginec svoju redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine održalo je u subotu 19. veljače s početkom u 18 sati u Društvenom domu u Donjem Knegincu. Prilika je to na kojoj vodstvo DVD-a svojem članstvu prezentira jednogodišnji rad na što članovi mogu raspravljati, kritizirati te davati svoje prijedloge i sugestije, a na koncu glasovanjem potvrđuju da li prihvaćaju sva izvješća kako su prezentirana.
Opširnije...
 
U 96. primio Spomenicu - 70 godina
Četvrtak, 24 Lipanj 2010
cvjetko U četvrtak 24. lipnja delegacija DVD-a Donji Kneginec posjetila je svojeg najstarijeg člana – Cvjetka Viteza, s obzirom da zbog starosti nije mogao biti prisutan kod podjele odlikovanja na svečanoj sjednici u sklopu proslave 70. obljetnice društva. Tom prigodom naknadno mu je uručena Spomenica 70 godina - odlikovanje Hrvatske vatrogasne zajednice za 70-godišnji uspješan rad u vatrogasnoj organizaciji...
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 7 od 14

Top!