Četvrtak, 23 Oľujak 2023
slika7.png
 
Naslovnica arrow Općenito

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Vijesti općenito
VLADO BENČIĆ (1951. - 2009.)
Utorak, 17 Veljača 2009
vlado S velikom tugom u srcu pišemo o našoj zadnjoj aktivnosti budući da nas je naš dragi Vlado Benčić prerano, zauvijek napustio u subotu 14.02.2009. u 58. godini života. Prerano je otišao s ovoga svijeta, a umro je nakon kratke i teške bolesti. Uz odavanje počasti na posljednji počinak ispratili smo ga u utorak 17. veljače na groblju u Gornjem Knegincu.
Opširnije...
 
Radna akcija - spaljivanje drva
Utorak, 21 Listopad 2008
radna Bila je jedna akcija u planu, planirana kao varijanta A, pretvorila se u varijantu B, a završila najljepše kao varijanta C, hehhe. Što je dovelo do tog da pišemo u zaostatku, ehh to vam je jedna velika misterija, jer slobodno vrijeme nam se negdi izgubilo ... uvijek fali vremena nikako da se sve stigne redovito pratiti, al dobro, bolje išta nego ništa. U nastavku pogledajmo kako je izgledala dogovorena vježba, čiji su se planovi iznenadno promijenili ...
Opširnije...
 
Državno natjecanje u Splitu
Subota, 04 Listopad 2008
drzavno U subotu je došlo i to toliko iščekivano Državno natjecanje vatrogasaca u Splitu, koje je prema programu trajalo od 03. do 05. listopada ove godine. Samo natjecanje održalo se u subotu 04.10. na Poljudu na stadionu nogometnog kluba Hajduk. Toga dana uspjela je jednim autobusom stići navijačka skupina vatrogasaca iz Kneginca među kojima smo bili i mi iz Donjeg Kneginca, a sve s ciljem da bodrimo svoju jedinu ekipu iz naše VZO koja nas predstavlja na državnom – žene B DVD-a Varaždinbreg, te da pogledamo sraz najboljih ekipa u Hrvatskoj.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 15 - 17 od 17

Top!