Subota, 04 Veljača 2023
slika8.png
 
Naslovnica arrow Općenito arrow VLADO BENČIĆ (1951. - 2009.)

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
VLADO BENČIĆ (1951. - 2009.)
Utorak, 17 Veljača 2009
vlado S velikom tugom u srcu pišemo o našoj zadnjoj aktivnosti budući da nas je naš dragi Vlado Benčić prerano, zauvijek napustio u subotu 14.02.2009. u 58. godini života. Prerano je otišao s ovoga svijeta, a umro je nakon kratke i teške bolesti. Uz odavanje počasti na posljednji počinak ispratili smo ga u utorak 17. veljače na groblju u Gornjem Knegincu.

U utorak u 15:00 sati ispratili smo ga na vječni počinak u sprovodnom ispraćaju na mjesnom groblju u Gornjem Knegincu, gdje su članovi našeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva odali počast i oprostili se od dragog nam prijatelja Vlade.

Vlado je postao članom DVD-a oko 1972. godine i njegovo članstvo potrajalo je od učlanjenja pa sve do danas, do njegove smrti. Od samog početka pokazao kao jedan od pokretača raznih aktivnosti, a nešto kasnije postao je i predsjednikom DVD-a gdje je tu dužnost obavljao više od dva mandata. U to vrijeme omogućio je preživljavanje DVD-a u teškim vremenima kada je DVD bio u stagnaciji, a njegove posebne zasluge bile su oko organiziranja 55. godišnjice osnutka DVD-a uz izradu i posvećenje nove svečane vatrogasne zastave. Osim toga naš Vlado u 90-tim godinama obnašao je i dužnost predsjednika Vatrogasne zajednice Općine Gornji Kneginec.

Počivao u miru Božjem.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Listopad 2009 )
 

Top!