Subota, 04 Veljača 2023
slika5.png
 
Naslovnica arrow Općenito arrow Radna akcija - spaljivanje drva

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Radna akcija - spaljivanje drva
Utorak, 21 Listopad 2008
radna Bila je jedna akcija u planu, planirana kao varijanta A, pretvorila se u varijantu B, a završila najljepše kao varijanta C, hehhe. Što je dovelo do tog da pišemo u zaostatku, ehh to vam je jedna velika misterija, jer slobodno vrijeme nam se negdi izgubilo ... uvijek fali vremena nikako da se sve stigne redovito pratiti, al dobro, bolje išta nego ništa. U nastavku pogledajmo kako je izgledala dogovorena vježba, čiji su se planovi iznenadno promijenili ...

21. listopada, 17:26h, vrijeme suho, nema vjetra, još je dan ... dogovorena mokra vježba za članove DVD-a, polako se skupljaju članovi, no jedva ih došlo pola i tu se je već dalo naslutiti da neće sve ići po planu. No dobro, ne odustajemo. Pripreme za simulaciju vatre su napravljene još prije par mjeseci (u smislu nabave drva za potpalu), ali tu nas je čekalo iznenađenje. Ko da je neki tornado proletio i sve porazbacao svuda naokolo, oko , iza, na, pored, ispred doma, u potoku, ma divota. Hmm, taj torando je u ovom slučaju bio vesela dječica koja se oko doma i igrališta veselo i bezbrižno igraše .... donedavno.

radna Time varijanta A pala u vodu, ništa od prave vježbe, prelazimo na plan B - čišćenje i pospremanje smeća, pravljenje reda i spaljivanje sveg kompletno, a na kraju proba tj. "poluvježba" prisutnih članova. Je, ništa, dečki zasukali rukave i idemo, jedne tačke, druge tačke, hopa cupa, sim tam, malo vamo malo tamo, i sve skupa na hrpu iza društvenoga doma.

I tako to, uz rad i veselo društvo, brzo vrijeme prolazilo i počišćeno je sve kompletno oko oba doma, i sva sreća. Jer ono kak je to izgledalo, kučice ovakve, kučice onakve, na drvu, u potoku, rally staze .... ma fantazija jedna.

Spustio se mrak, zapalili vatru, i baš je bilo lijepo. Kak je vrijeme odmicalo tak nam je sve više bilo žao polijevati tako prekarasan plamen i žeravicu, pa je time i drugi dio plana B otpao i sve skupa završilo na varijanti C. Jer bila bi grehota ostaviti takav krasan žar, a na njemu ništa ispeći, hehhe.

radna Nismo imali neku raskoš, no snašli smo se ... malo lovačke iliti po naški jegera, cap cap, zatim puna vreće kestena, te ohoho krumpira. I tako se sve odigralo u lijepom druženju i ugodnim razgovorima uz veoma toplu "pećku" ... the end nastupio u 23 i još nešto ura ...

na svidenje, do iduće epizode veselih zgoda čudonovatih vatrogasaca

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Top!