Četvrtak, 23 Oľujak 2023
slika6.png
 
Naslovnica arrow Općenito arrow Održana 71. izvještajna Skupština

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Održana 71. izvještajna Skupština
Subota, 19 Veljača 2011
skupstina Dobrovoljno vatrogasno društvo Donji Kneginec svoju redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine održalo je u subotu 19. veljače s početkom u 18 sati u Društvenom domu u Donjem Knegincu. Prilika je to na kojoj vodstvo DVD-a svojem članstvu prezentira jednogodišnji rad na što članovi mogu raspravljati, kritizirati te davati svoje prijedloge i sugestije, a na koncu glasovanjem potvrđuju da li prihvaćaju sva izvješća kako su prezentirana.

Detaljno izvješće o radu Društva u protekloj 2010. godini prikazao je zapovjednik DVD-a Mihael Magdić uz pomoć video prezentacije u Powerpointu, na kojoj su sve aktivnosti opisane uz popratne fotografije. U izvješću je istaknuto kako je centralni događaj u 2010. bio svečano obilježavanje 70. obljetnice osnutka i djelovanja DVD-a Donji Kneginec (13. lipnja 2010.) uz primopredaju novog kombi vozila marke Opel Vivaro 2.0 CDTI, za kojeg je prethodno trebalo provesti postupak Javne nabave (vozilo je poklon DVD-u od Općine Gornji Kneginec u povodu obljetnice). Unatoč velikim obavezama uz organizaciju ovog važnog i velikog događaja, DVD je sve svoje godišnje aktivnosti u sklopu VZO Gornji Kneginec provodio redovito kao i svake godine, a valja svakako istaknuti 11 odrađenih vatrogasnih intervencija, te 8 nastupa na vatrogasnim natjecanjima s dvije muške A-ekipe, kao i razne dodatne aktivnosti poput sudjelovanja u eko-akciji čišćenja šume Cukavec.

Na sjednici Skupštine prezentirana su još i financijska izvješća, izvješće Nadzornog odbora, a predsjednik DVD-a Damir Vuk predstavio je i predloženi Plan rada i financijski plan za 2011. godinu. Sva izvješća i Plan za 2011. godinu jednoglasno su prihvaćena od članova Skupštine.

Od uvaženih gostiju na Skupštini nazočni su bili općinski načelnik Goran Kaniški i njegov zamjenik Robert Đuranec, predsjednik VZO Gornji Kneginec Danijel Cvek, predstavnici svih DVD-a s područja općine Gornji Kneginec, zatim UDVDR – klub Gornji Kneginec, DVD Kučan Gornji, DVD Varaždinske Toplice, DVD Martijanec. Po prvi puta na Skupštini su sudjelovali i članovi DVD-a Bedenec koji su sa sobom donijeli i vrijedan poklon - radi se o jednom paru intervencijskih čizmi, koje je dozapovjednik Siniša Vresk uručio zapovjedniku Donjeg Kneginca Mihaelu Magdiću. Ovim putem DVD Donji Kneginec još jednom se zahvaljuje na vrijednom poklonu i nada se nastavku daljnje uspješne suradnje između dva DVD-a koja je započela prošle godine prvim posjetom Skupštini DVD-a Bedenec.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 28 Veljača 2011 )
 

Top!