Ponedjeljak, 24 Veljača 2020
slika4.png
 
Naslovnica arrow Natjecanja arrow Memorijal na Haliću

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Memorijal na Haliću
Subota, 27 Lipanj 2009
halic U subotu 27. lipnja u Varaždinbregu na Haliću održao se 9. po redu Memorijal Tomislava Trtinjak i Ivice Čurila u kategorijama MUŠKI i ŽENE - bez obzira na godine. Radi se o dobro nam znanom turniru na tzv. domaćem terenu budući da se radi o natjecanju u organizaciji susjednog nam DVD-a Varaždinbreg...Na tom Memorijalu sudjelujemo od samog osnutka, i to nekih godina sa čak i dvije muške ekipe. Sve do danas nismo uspjeli zabilježiti niti jedan respektabilni rezultat, pa stoga ni ovogodišnje 12. mjesto ekipe-1 zasigurno ne može biti razlog zadovoljstva. No s druge strane 14. mjesto ekipe-2 (njihov osobni rekord po plasmanu i vremenu vježbe) je odličan rezultat s obzirom da se radi o izuzetno mladoj ekipi, koja je po ukupnom zbroju godina zasigurno bila najmlađa ekipa na Memorijalu.

Unatoč prevrtljivom vremenu s povremenim naletima kiše, drugi dio popodneva uspio je ostati suh, tako da se natjecanje moglo odraditi bez brige po odličnim uvjetima na odličnom terenu. Ekipa-1 na stazi se pojavila oko 15:30 i kako je krenula prva vježba činilo se da ćemo konačno biti pri vrhu. No, vrijeme vježbe od 37.80 sek ipak nije bilo dovoljno jer smo "zaradili" dodatnih 10 sekundi kao grešku strojara koji je namještao ključ nakon zapovjedi "gotovo", što nam još uvijek nije jasno, pogotovo jer se na snimci vidi - osim ako se ne varamo - da te greške nije bilo. Druga vježba je trebala biti vremenom ista kao i prva no vodna grupa je zakomplicirala stvari te još zaradila i grešku 5 sekundi za uvrnuće cijevi (frk) - tako da je prva vježba bila bolja i uzela se u konačni obračun. Snimku vježbe pogledajte u našoj Videogaleriji na linku ovdje .

Za ekipu-2 ne mogu opisati detalje vježbe - s obzirom da ih nisam gledao jer sam morao žuriti zbog privatnih obaveza - no koliko su mi dečki stigli reći - bili su fenomenalni i ugodno me iznenadili. Prvu vježbu su napravili za 50 sek, ali uz tri greške (spajanje bez ključa, krivo izbačena cijev N2, frk), no zato je druga vježba bila 51 sek bez greške. Što se njih tiče - to je za njih odlično!!

REZULTATI - ukupno 21 muška ekipa:
1. DVD Biškupec
2. DVD Novi Marof
3. DVD Zbelava
...
12. DVD Kneginec Donji I.
...
14. DVD Kneginec Donji II.
....

Što se tiče ekipe-1 ovo je jedan od vikenda koje želimo što prije zaboraviti, a najviše smo razočarani što smo i dalje nemoćni na domaćem terenu gdje od početka imamo samo loše rezultate...

Detaljne rezultate za muške ekipe pogledajte na linku ovdje

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Listopad 2009 )
 

Top!