Četvrtak, 23 Oľujak 2023
slika4.png
 
Naslovnica arrow Natjecanja arrow Odlični rezultati na 3 natjecanja

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Odlični rezultati na 3 natjecanja
Nedjelja, 02 Kolovoz 2009
gojanec Muška "A" ekipa u Donjem Knegincu ne miruje, a to je vidljivo kako po redovitim nastupima po natjecanjima svakog vikenda, tako i po rezultatima koji su rezultat redovitog rada i vježbanja. Ovaj vikend mogli bi nazvati "tri u jednom" jer smo toga vikenda odradili više ni manje, nego čak tri natjecanja. Bilo je naporno, ali isplatilo se.


zbelava U subotu 01.08.2009. prvo smo nastupili na 9. Kupu DVD-a Zbelave, a nakon toga zaputili smo se u Martijanec. U Zbelavi smo odlično napravili obje vježbe: prva je bila 39s, no k tome smo imali 2 greške koje su ukupno nosile 20 negativnih bodova. U drugoj smo to popravili na odličnih 36.00 sekundi, ali ... uvijek neki ali ... kad je konačno sve sjelo na svoje mjesto, iz vedra neba dogodi nam se smiješna greška navale na 2. B-cijevi - frk (5 sek), pa smo s ukupnim vremenom 36+5s završili na "najomiljenijem" 4. mjestu od 14 ekipa, šteta .... da nije bilo greške osvojili bi 1. mjesto. No, i greške su sastavni dio natjecanja pa se s tim treba pomiriti ... više sreće drugi puta!

martijanec Na Memorijal ban Pavao barun Rauch DVD-a Martijanec stigli smo nešto kasnije popodne, a prethodni nastup u Zbelavi nas je ipak malo umorio, što je bilo vidljivo i na prvoj vježbi, koju smo demonstrirali katastrofalno.... vrijeme 64.70 + greška 10 sek. U toj vježbi je stvarno bilo svega, od padova, do ponovnog spajanja usisa, i da dalje ne nabrajam... No, malo smo se sabrali i smireno krenuli u drugu vježbu koju smo uspjeli napraviti za 40.4 sekunde bez greški. Naša vježba bila je tako sporija za samo 7 desetinki u odnosu na naše susjede DVD Kneginec Gornji koji su na ovom natjecanju odnijeli pobjedu, a mi smo se tješili s osvojenim 2. mjestom. Čestitke Knegincu Gornjem koji su pobijedili toga dana i u Zbelavi (bravo dečki!! ... ajmo naši). Šta reći, vrlo dobar dan, a uz malo sreće mogao je za nas biti čak i bolji. No, sve u svemu bili smo zadovoljni te smo se lijepo proveselili u Martijancu na odličnoj zabavi koju domaćini prirede svake godine. Čestitke domaćinima DVD-u Martijanec na organizaciji, a pogotovo njihovim konobaricama...

mokra Idući dan, u nedjelju 02.08.2009., čekao nas je novi izazov - vatrogasno natjecanje "Gojanec 2009", koje je specifično po tome što je jedno od rijetkih koje ima više disciplina. U kategoriji odraslih muških ekipa radi se jedna suha vježba, postavljanje 4 kom tlačnih cijevi po terenu, nošenje vatrogasnog aparata S9 preko grede, i konačno jedna mokra vježba s rušenjem meta. Iako smo nastupili zadnji na stazi, nismo se dali smesti u naumu da napravimo dobre vježbe. Postignuta vremena (npr. suha vježba 37.5 s) bila su dovoljna za odlično 2. mjesto u konkurenciji 12 muških ekipa.

Poredak muških ekipa - "Gojanec 2009":
1. DVD Biškupec
2. DVD Donji Kneginec
3. DVD Hrženica
4. DVD Gojanec
5. DVD Gornji Kuršanec
6. DVD Klenovnik
7. DVD Zbelava
8. DVD ?
9. DVD Varaždinbreg
10. DVD Donji Kučan
11. DVD Sv. Ivan Zelina
12. DVD Petrijanec

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Listopad 2009 )
 

Top!