Četvrtak, 23 Oľujak 2023
slika4.png
 
Naslovnica arrow Natjecanja arrow Osvojeno 1. mjesto u Hrženici

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Osvojeno 1. mjesto u Hrženici
Subota, 08 Kolovoz 2009
pehar Na natjecanju "Kup DVD-a Hrženice" na kojem smo nastupili 08.08.2009. godine, konačno smo imali i malo sreće. Do posljednjeg trena nismo bili sigurni da li ćemo se uopće uspjeti okupiti za ovaj nastup, a na kraju smo osvojili prvo mjesto i prvi puta prijelazni pehar. Jako dobrom vježbom uspjeli smo konačno napraviti sve savršeno.


S obzirom da smo u Hrženicu stigli posljednji, opet smo na stazi nastupili zadnji, no uz odlične uvjete – tu mislim na teren i opremu – uspjeli smo vrlo dobro odvježbati. Iako je prva vježba bila malo pokvarena, u drugoj je sve sjelo na svoje mjesto. U prvoj vježbi s vremenom 42 sek imali smo grešku – frk na 2. B-cijevi (opet!), a razlog lošijeg vremena je bio "kiks" vodnog dva kojem je pri razdjelnici "zaštekao" nosač cijevi pa se time izgubilo puno vremena za 2. mlaz. U drugoj vježbi je sve išlo bez problema, a suci su zaštopali vrijeme od 36.00 sekundi, što smo odmah poslije saznali da je dovoljno za 1. mjesto. Konačne rezultate pogledajte na linku ovdje .

Nešto kasnije u vatrogasnom domu uslijedilo je proglašenje rezultata, a nakon toga zabava i proslava ostvarenih rezultata. Čestitke domaćinu DVD Hrženica na odlično odrađenom natjecanju – sve je bilo super, teren, oprema, suci, tombola, a na koncu i vatrogasna zabava uz odličnu muziku.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Subota, 17 Listopad 2009 )
 

Top!