Četvrtak, 19 Svibanj 2022
slika8.png
 
Naslovnica arrow Općenito arrow Helikoptersko osposobljavanje

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Helikoptersko osposobljavanje
Subota, 09 Svibanj 2009
slika U organizaciji Vatrogasne zajednice Varaždinske županije i Državne uprave za zaštitu i spašavanje na Sportskom aerodromu u Varaždinu, u subotu 09.05.2009. godine završeno je osposobljavanje za helikoptersko desantiranje i prijevoz vatrogasaca. Osposobljavanje je provedeno u tri dijela: teorijska obuka, provjera motoričkih sposobnosti i praktična obuka.Cilj ove obuke je bio osposobiti operativne vatrogasce za desantiranje helikopterom prilikom ovogodišnje dislokacije na našem priobalju.

Osposobljavanje je provedeno u tri dijela: - teorijska obuka - provjera motoričkih sposobnosti (sklekovi, trbušnjaci, itd.) - praktična obuka s helikopterom

Ispred našeg DVD-a Donji Kneginec sudjelovao je jedan član od naših operativnih vatrogasaca (Matija Lukinec), a iz naše Zajednice sudjelovala su još dva člana iz DVD-a Kneginec Gornji. Dakle, na ospobljavanju je bilo ukupno 3 člana iz Vatrogasne zajednice općine Gornji Kneginec.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Subota, 17 Listopad 2009 )
 

Top!