Četvrtak, 20 Siječanj 2022
slika8.png
 
Naslovnica arrow Općenito arrow Održana redovna sjednica Skupštine

O nama
Vodstvo
Članovi
Povijest
Oprema
Vatrogasni dom
Natjecateljske ekipe
Rezultati s natjecanja
Preventiva
Što je preventiva
Naše aktivnosti u preventivi
Preventivno dežurstvo
Hidrantska mreža u selu
Poziv u pomoć - upute
U slučaju požara - upute
Tko je Online
zovite93
znakovi-baner
Održana redovna sjednica Skupštine
Nedjelja, 31 Siječanj 2010
skupstina U subotu 30. siječnja 2010. godine s početkom u 17.00 sati održala se 70. po redu godišnja sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Kneginec. Unatoč nezgodnom terminu zbog polufinalne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije, sjednica je protekla bez poteškoća, ali uz nešto manji odaziv članova i gostiju...

Naravno, prije dva tjedna kada se planirala sjednica te slali pozivi teško je bilo predvidjeti da će naši rukometaši imati utakmicu točno u terminu koji smo odabrali za našu sjednicu. No, bez obzira na to, sjednica je protekla uspješno i bez poteškoća. U izvještajnom dijelu sjednice svi prisutni mogli su čuti izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za proteklu 2009., te Plan rada i financija za 2010. godinu.

Izvješće o radu podnio je zapovjednik Društva Mihael Magdić, koji je za tu priliku po prvi puta pripremio izvješće u obliku multimedijalne prezentacije s projekcijom na zidu, što je uz popratne fotografije zasigurno obogatilo dosadašnji način izvješćivanja o radu DVD-a. Aktivnosti su ponovno bile brojne. Od toga valja izdvojiti redovan pregled hidrantske mreže, ukupno 14 intervencija od čega je bilo 5 požara na otvorenom, zatim 1 požar građevine, 2 požara dimnjaka, 1 požar vozila, 2 usluge, 1 javna vježba, 1 dežurstvo, te 1 lažna dojava za požar otvorenog prostora. U svim intervencijama DVD je proveo ukupno 20 sati, a sudjelovalo je 15 vatrogasaca, koji su utrošili ukupno 113 radnih sati. U prosjeku je na svakoj intervenciji bilo 5.5 članova. Od ukupno 12 vatrogasnih natjecanja naša muška ekipa osvojila je ukupno 6 pehara + prijelazni pehar, a najbolji uspjesi bili su: 2. na Memorijalu Krune Modrića – Leskovec, 2. na Kupu DVD-a Presečno Visočko, 2. na Natjecanju Vrbanovec, 2. na Memorijalu barun Pavao Rauch – Martijanec, 2. na Susretu vatrogasaca Gojanec, te 1. mjesto na Kupu DVD-a Hrženice.

Financijsko izvješće podnio je blagajnik Denis Kanešić, nakon njega izvješće Nadzornog odbora pročitao je Denis Pofuk, a Plan rada i financija predstavio je predsjednik Društva Vuk Damir.

skupstina Između 60-tak prisutnih na sjednici su bili i brojni gosti: načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški i donačelnik Robert Đuranec, predsjednik VZO Gornji Kneginec Danijel Cvek, zatim pripadnici pet vatrogasnih društava: Kneginec Gornji, Gornji Kučan, Varaždinbreg, Lužan Biškupečki i Martijanec, a po prvi puta u našoj sredini i pripadnici Kluba za uzgoj i zaštitu malih životinja, te Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata – Klub Kneginec.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 14 Veljača 2010 )
 

Top!